Carmen Villalobos (Trinidad Ayala)

5. srpna 2010 v 15:55 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz

Celým menom: Yorley del Carmen Villalobos
Dátum narodenia, miesto: 13.Júla 1983 - Barranquilla, Kolumbia
Znamenie: Rak
Iné:
- V roku 2009 bola Carmen zardená do rebríčku 50 najkrajčích celebrít v Španielsku (People en Espanol's 50 Most Beautiful)
- Hlavnú úlohu si zahrala v telenovele Sin Senos no hay Paraiso ako Alexandra Garcia
- Carmen je kolumbijská herečka

Filmografia:
- Telenovely:
Club 10 (1999)
Amor a la Plancha (2003)
Dora, la celadora -  Dora, krásná šerifka (2004)
Decisiones (2005)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
Amores de mercado (2006)
Nadie es eterno en el mundo (2007)
Sin Senos no hay Paraíso (2008)
Niños ricos, pobres padres (2009)
Ojo Por Ojo (2010)

- Filmy:
žiadne

© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 KIKI KIKI | 14. ledna 2013 v 1:40 | Reagovat

ZABUDLI STE SEM PRIDAť žE Má PRIATELA TIEž HERA S KTORYM HRALA V SERIALI MLADI KRASNI SKAZENI V ROKU 2009 KDE STVARNILA CARMEN ALEJANDRU PAZ JEJ PRIATEL SA VOLA JUAN SEBASTIAN CAICEDO KTORý HRAL ESTEBANA SAN MIGUELA HODIA SPOLU ASI šTYRI ROKY A SU VRAJ ZASNUBENY A CHCU SA VZIAť

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama