Christian Meier (Santos Torrealba)

6. srpna 2010 v 2:55 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz

Celým menom: Christian Dietrich Meier Zender
Dátum narodenia, miesto: 23.Júna 1970 - San Isidro, Lima, Peru
Znamenie: Rak
Výška: 188cm
Súrodenci: 2 sestry a 1 brata
Rodičia:
Antonio Meier - podnikateľ
Gladys Zender, ktorá je modelka a v roku 1957 vyhrala Miss Universe
Stav: rozvedený od roku 2008 - 12 rokov bol ženatý s peruánskou herečkou Marisol Aguirre, s ktorou má 3 deti (1 syna a 2 dcéry).
Od roku 2008 až do marca roku 2010 - chodil s peruánsko-venezuleksou herečkou Génesis Rodríguez
- od marca 2010 je slobodný
Deti: 3
Stefano Meier (narodil sa v roku 1996)
Taira Meier (narodila sa v roku 2001)
Gia Meier (narodila sa v roku 2003)
Iné:
- je známy peruánsky herec a spevák
- je najmladší zo 4 súrodencoch
- okrem toho že je dobrý herec je veľmi dobrý spevák
- v roku 1987 hral v slávnej peruánskej kapele, ktorá hrala alternatívny rock
- kapela mala názov "Arena Hash"v tejto kapele hral Christian na klávesy
- po roku 1990 sa kapela rozdala a Christian sa vydal na solovú dráhu vydal prvý album pod názvom No Me Acuerdo quien Fuí
Zaujímavosti:
- jeho otec pochádza z Peru a matka je napoly peruánka a napoly švajčiarka
- Meierov otec je v súčastnosti starosta v okrese San Isidor v Lime, Peru
- keď bol malý začal hrať na klavír a keď mal 12 rokov spolu s priateľmi si založil menšiu kapelu
- predtým ako sa stal hercom hral v kapele a špecializoval sa ako dizajnér

Filmografia:
- Telenovely:
Gorrión (1994)
Malicia (1995)
Obsesión (1996)
La Noche (1996)
Escándalo (1997)
Luz María (1998)
Me muero por ti  (1999)
Isabella, mujer enamorada (1999)
Lo que es el amor (2001)
Amores querer con alevosía (2001)
Luciana y Nicolás (2003)
Luna, la heredera (2004)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
Zorro, la espada y la rosa - Zorro, meč a ruže (2007)
Doña Bárbara (2008)
Alguien Te Mira (2010)

- Filmy:
No se lo digas a nadie (1998)
Ciudad de M (2000)
Un Marciano Llamado Deseo (2004)
La mujer de mi hermano (2005)
Valentino y el Clan del Can (2008) - dabovanie

Diskografia:
No me acuerdo quien fuí (1996)
Primero en Mojarme (1998)
Once Noches (2001)

© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kika kika | 27. října 2012 v 6:51 | Reagovat

Neni hezkej? :-)

2 kiki kiki | 11. ledna 2013 v 21:58 | Reagovat

ano je a velmi kika strašne pekny :-)

3 simuska cicuska kelovska simuska cicuska kelovska | 2. července 2013 v 15:02 | Reagovat

lubim ta santos

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama