Eileen Abad (Valentina Ayala)

6. srpna 2010 v 1:57 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz

Celým menom: Eylin Antonieta Pérez Arguinzones
Dátum narodenia, miesto: 15.Novembra 1973 - Karakas, Venezuela 
Znamenie: Škorpión
Iné:
- je herečka a venezuelská modelka
Zaujímavosti:
- od roku 2008 chodí s hercom Carlos Guillermo Haydon
- študovala drámu na škole muzických umení Juana Sujo
- zahrala si už vo venezuelských, mexických a kolumbijských telenovelách a za niektoré dostala aj významné ocenenia
- Eileen si nezískala iba divákov v rodnej Venezuele ale aj v Mexiku a niektorých krajinách Latinskej Ameriky.
- zahrala si aj v reklamách a to na:
Cigarety Derby (Ekvádor)
Cigariet Philip Morris (Costa Rica)
Topánky Kickers
Pantalaones Didijin a Minelli (Venezuela)

Filmografia:
- Telenovely:

Por estas calles (1992)
Amores de fin de siglo (1995)
Contra viento y marea (1997)
Niña mimada (1998)
El amor de mi vida (1998)
Besos prohibidos (1999)
Calypso (1999)
Angelica pecado (2000)
La soberana (2001)
Mambo y canela (2002)
Negra consentida (2004)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
Arroz con leche (2008)
Condesa por amor (2009)
Los misterios del amor (2009)

- Filmy:
Antes de morir (1995)
Tokyo-Paraguaipoa (1996)
Salserín (1997)
Piel (1998)


© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama