Manuel Balbi (Jesús Niño Camacho)

5. srpna 2010 v 2:13 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz

Celým menom: Manuel Balbi Rojas
Dátum narodenia, miesto: 13.Marca 1978 - Guadalajara, Jalisko, Mexiko
Znamenie: Ryby
Výška: 184cm
Iné:
Jeho obľúbená hniha je Don Quijote de la Mancha od španielskeho spisovateľa Miguel de Cervantes.
Zaujímavosti:
V Bulharsku v roku 2007 získal cenu ako najepší herec vo vedľašej úlohe pre jeho rolu v telenovele "La Viuda de Blanco"

Filmografia
 - Telenovely:
Todo se vale (1999)
Siempre te amaré (2000)
Amigas y rivales (2001)
Tal para cual (2002)
Agua y aceite (2002)
Gitanas - Cigánky (2004)
Decisiones (2005)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
Deseo prohibido (2008)
Vuelveme a querer (2009)
Las Aparicio (2010)

- Filmy:
Sin Ton ni Sonia (2001)
Sangre Joven (2001)
Dueto para Tres (2002)
Seres: Genesis (2010)
De día y de noche (2010)

KONTAKT:

© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama