Natalia Streignard (María Teresa Montilla)

6. srpna 2010 v 3:11 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz

Celým menom: Natalia Martinez Streignard Negri
Dátum narodenia, miesto: 9.September 1970 - Madrid, Španielsko
Znamenie: Panna
Výška: 175cm
Súrodenci: 2 bratia a 2 sestry
Rodičia: jej otec je nemec a mama argentíčanka
Iné:
Manžel:
Mario Cimarro (1999-2006)
Donato Calandriello (2008-súčastnosť)
Zaujímavosti:
- keď mala Natalia 3 roky emigrovali do Venezuely
- zúšastnila sa súťaže Miss Venezuela 1991, kde postúpila až na Miss Universe 1992, no nevyhrala
- v roku 1998 si zahrala hlavnú ulohu v telenovele La mujer de mi vida
- 10.Októbra 1999 sa vydala za herca Mario Cimarro no po 7 rokoch sa rozviedli
- obľubený spevák: Robbie Williams
- má veľmi rada mačky

Filmografia:
- Telenovely:
Pedacito de Cielo (1993)
Dulce enemiga (1995)
Sol de Tentacion (1996)
La Mujer de mi vida (1998)
Mi destino eres Tú (2000)
Soledad (2001)
La Niña de mis Ojos (2001)
Mi Gorda Bella (2002)
¡Anita, nie te rajes! (2004)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
El Juramento (2008)
Las brujas de South Beach (2008)

- Filmy:
žiadne

© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama