Natasha Klauss (Isabela Montilla)

6. srpna 2010 v 2:18 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz

Celým menom: Natasha Alexandra Rastapkavicius Arrondo
Dátum narodenia, miesto: 15.Novembra 1973 - Karakas, Venezuela 
Znamenie: Škorpión
Deti: 2 (Isabell a Paloma)
Dcéru Isabellu má s prvým manželom televíznym producentom Víctorom Gómezom
Dcéru Palomu má s jej súčastným manželom Marcelom Grecom
Iné:
- Manžel:
Víctor Gómez (2000 - 2001)
Marcelo Greco (2003 - súčastnosť)
- má mladšiu sestru Tatianu
Zaujímavosti:
- je kolumbijská herečka litovského pôvodu (je dcéra litovského Rusa a Kolumbijčanky
- Natasha pôvodne túžila byť baletkou
- Študovala na tanečnej škole, avšak rok pred dokončením štúdia si zranila koleno pri autohavárii, čím sa jej skončila kariéra v tanci. Natasha sa potom rozhodla vymeniť štúdium tanca za herectvo
- získala mnoho významných ocenení jedno bolo aj za najlepšiu zápornú postavu v telenovele La Tormenta

Filmografia:
- Telenovely:
Señora Bonita (1996)
Cazados 1996)
Prisioneros del amor (1997)
Corazón prohibido (1998)
La Caponera (2000)
Entre amores (2000)
María Madrugada (2000)
La Venganza - Odplata (2002)
Pasión de Gavilanes - Skrytá vášeň (2003)
La mujer en el espejo (2004)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
Decisiones (2005-2007)
Zorro, la espada y la rosa - Zorro, meč a ruže (2007)
Novia para Dos (2008)
Mujeres asesinas (2008)
Las pasiones de Mireya (2009)

- Filmy:
žiadne

OFICIÁLNA STRÁNKA:
© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama