Rosemary Bohórquez (Dalilah Gema)

6. srpna 2010 v 1:37 | Selene |  - movie cast
la-tormenta.blog.cz
Celým menom: Rosemary Bohórquez
Dátum narodenia, miesto: 9.Apríla 1966 - Bogotá, Kolumbia
Znamenie: Baran
Iné:
-je herečk a zároveň aj modelka
Zaujímavosti:
Hrala vo významných telenovelách ako napríklad: Sin senos no hay paraíso a Hasta que la plata nos separe a v televíznych seriáloch Ángel de la guarda mi dulce compañía a Las aguas mansas

Filmografia:
- Telenovely:
Pepita Jiménez (1989)
Azúcar (1990)
Las aguas mansas (1994)
Tentaciones (1996)
El oasis (1996)
La venganza - Odplata (2002)
Ángel de la guarda mi dulce compañía (2003)
La Tormenta - La Tormenta:Pokušenie lásky (2005)
Amores de mercado (2006)
Hasta que la plata nos separe (2006)
Nuevo rico, nuevo pobre (2007)
Sin senos no hay paraíso (2008)
Bella Calamidades (2009)

- Filmy:
žiadne
© la-tormenta.blog.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama